سفر هیئت حماس به قاهره برای بحث درباره آتش‌بس غزه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۶۶۲۳

سفر هیئت حماس به قاهره برای بحث درباره آتش‌بس غزه

جنبش حماس از سفر هیئتی از اعضای ارشد این جنبش به ریاست «خلیل الحیه» به قاهره برای رایزنی درباره تحولات مربوط به توافق آتش‌بس در نوار غزه خبر داد.
سفر هیئت حماس به قاهره برای بحث درباره آتش‌بس غزه

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه تلویزیونی الجزیره، جنبش حماس اعلام کرد که هیئتی از اعضای ارشد این جنبش به ریاست «خلیل الحیه»، برای مذاکره با مقام‌های مصر درباره تکمیل توافق آتش‌بس و مرحله اول آن، از جمله بازگشایی گذرگاه رفح در هر دو جهت، به قاهره سفر کرده است.

بر اساس این گزارش، قرار است هیئت جنبش حماس در قاهره درباره تسریع انتقال به مرحله دوم توافق آتش بس در غزه، از جمله تشکیل کمیته اداری و تکمیل عقب‌نشینی اسرائیل از نوار غزه، رایزنی کند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تأکید کرد: انتظار می‌رود جلساتی با رهبران جناح‌ها و نیرو‌های فلسطینی برای بحث درباره تازه‌ترین تحولات سیاسی و میدانی در غزه و کرانه باختری برگزار شود.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که رسانه‌ها اعلام کردند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا این هفته اعضای شورای اداره غزه را اعلام می‌کند و این شورا هفته آینده برای اولین بار تشکیل جلسه می‌دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار